Финансови консултации

„Omnis distaedere pecunia nunquam!” – „Всичко омръзва, парите – никога!”

Финанси и финансова дейност има навсякъде, където се осъществява движение на пари. Концентриран израз на цялостната финансова дейност дава формирането на бюджетите и управлението на разходите. Финансите обхващат всички парични сделки. Следователно финансите са система или технология, която дава възможност на всеки да управлява рационално своя бюджет и своето богатство. За да Ви помогнем в тази насока, предлагаме следните услуги:

  • КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ОТПУСКАНЕ НА БАНКОВ КРЕДИТ – изготвяне на документи за кандидатстване, обезпечения – ипотеки, особени залози и други.
  • КОНСУЛТАЦИИ ПО СПЕЦИФИЧНИ БАНКОВИ ОПЕРАЦИИ И СДЕЛКИ.
  • ОБМЯНА НА ВАЛУТА – България се намира в условията на валутен борд, Българският лев е фиксиран към еврото с постоянен курс от БНБ. За клиенти, чиито средства са във валута, ние препоръчваме да използвате валутни брокери, а не банка , защото банките не предлагат конкурентни обменни курсове или начисляват такса за обмяна. Ние Ви препоръчваме GFC, които извършват обмяна на над 120 вида чуждестранна валута в брой, на територията на град Варна и град София. Използвайки GFC Вие ще получите:
    * Високо ниво на обслужване
    * Преференциални валутни курсове
    * Нулева комисионна

Ако се питате дали може да получите различна консултантска услуга, която не присъства сред изброените по-горе, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони или чрез формата ни за контакти.